Libro Ledenadministratie


Het meest complete ledenadministratiesysteem

Leden en donateurs zijn het kloppend hart van iedere vereniging, club of stichting. Om het contact met je leden goed te onderhouden is een goed ledenadministratiesysteem onmisbaar. Libro Ledenadministrie is gemaakt met de praktijk van verenigingen, clubs en stichtingen op het oog.

Ongelimiteerd aantal velden

Niemand weet meer over jouw vereniging dan jij. Dus waarom zouden wij dan bepalen welke gegevens je wel of niet kunt opslaan? In Libro Ledenadministratie is het mogelijk om alle gegevens bij te houden die voor jouw vereniging belangrijk zijn. Kleur ogen? Aantal doelpunten? Jaarclub of dispuut? Het kan allemaal. Libro Ledenadministratie geeft je de vrijheid om zelf velden aan te maken die voor jouw relevant zijn. Op die manier heb je een ledenadministratie die zich aan jouw wensen aanpast, in plaats van andersom.

Leden eenvoudig koppelen aan een team, commissie, dispuut, etc.

Behalve de contactgegevens wil je natuurlijk bijhouden welke leden in een commissie zitten, wie er in de dinsdag- en wie in de donderdagavond groep zit, in welk toneelstuk iemand nog meer gespeeld heeft of in welk dispuut of jaarclub iemand zit. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden, wij weten niet hoe jouw club er uit ziet. En dat is precies de reden dat het in Libro mogelijk is om verschillende typen groeperingen te maken en om daar vervolgens de juiste leden aan te koppelen.

Volledige geschiedenis van alle wijzigingen

Omdat de gegevens van je leden misschien wel je belangrijkste bezit zijn, wil je zeker weten dat er geen fouten in je ledenadministratie zitten. Om die reden bevat Libro Ledenadministrie een volledige geschiedenis van alle wijzigingen die aan een lid gedaan zijn: In één overzicht zie je de oude én nieuwe gegevens en wie ze wanneer heeft aangepast. Op die manier weet je altijd zeker dat je de laatste wijzigingen goed hebt doorgevoerd.

Zelf bepalen wie kan inloggen

Misschien doe je de administratie in je eentje, misschien samen met anderen. Misschien wil je wel dat alleen het bestuur de ledenadministratie in kan zien, of misschien wil je juist wel dat iedereen kan inloggen. Libro geeft je de mogelijkheid om per lid aan te geven of hij of zij kan inloggen. Op deze manier bepaal je zelf wie bij je gegevens kan.

Eenvoudig importeren

Om het bijhouden van de administratie eenvoudig te houden, beschikt Libro Ledenadministratie over een krachtige importmodule. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel nieuwe leden importeren, maar het is ook mogelijk om bestaande leden bij te werken door het uitvoeren van een import.

Altijd bij de hand

Libro Ledenadministratie werkt volledig in de cloud. Dit betekent dat zolang je een laptop, tablet of smartphone met internet bij de hand hebt, je inzicht hebt in de gegevens van je leden. Even snel iets controleren, of de laatste paar wijzigingen vanaf thuis doorvoeren is dan ook geen enkel probleem.

Krachtige zoekfunctie

De zoekfunctie in Libro Ledenadministratie vindt altijd wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je snel zoeken op voor- of achternaam, maar Libro gaat verder: Je kunt zoeken op ieder veld in het systeem. Nog veel belangrijker: met de geavanceerde zoekfunctie maak je eenvoudig geavanceerde filters, waar bij je bepaalde resultaten kunt toevoegen (“Jan” of “Piet”), bepaalde resultaten verder kunt filteren (“Jan” én “Piet”) of zelfs resultaten kunt weglaten (“Jan” maar niet “Piet”).

Naast het zoeken op gegevens is het in Libro ook mogelijk om leden te zoeken die eigenschappen een bepaald aantal keer hebben. Zo kun je alle leden opzoeken die géén telefoonnummer hebben, of juist alle leden die in meer dan één team zijn ingedeeld of bijvoorbeeld leden die in het afgelopen jaar meer dan drie commissies hebben gedaan.

Om het af te maken beperkt Libro je niet in het zoeken: met de geavanceerde zoekfunctie kun je al deze verschillende zoekopdrachten combineren. Zoekfilters die je vaak gebruikt kun je opslaan, in het menu of op het bureaublad, waardoor je ze altijd bij de hand hebt.

Meerdere gegevens van hetzelfde type

Naast het feit dat Libro je volledig vrij laat in welke gegevens je opslaat, kun je van al die gegevens ook meerdere waarden opslaan. Zo kun je verschillende telefoonnummers, e-mailadressen, commissies en opleidingen opslaan voor één persoon. Zo heb je dus altijd alle informatie, in plaats van dat je moet kiezen welk telefoonnummer je wilt opslaan.

Exporteer je gegevens snel en eenvoudig

Om snel mailings te kunnen sturen, of om enveloppen of stickers te printen bevat Libro een eenvoudige exportfunctie. Je kunt eerst een filter maken om alleen bepaalde gegevens te selecteren, of je selecteert alle leden en drukt op de exportknop. Libro Ledenadministratie genereert nu een Excelbestand met álle gegevens van de geselecteerde leden.

Zelf bepalen hoe je gegevens weergeeft

Omdat iedere club en vereniging anders is, zullen ook voor iedere club of vereniging andere gegevens relevant zijn. Daarom kun je in Libro zelf bepalen welke gegevens je in het ledenoverzicht ziet. Bovendien kun je zelf bepalen welke tabbladen je voor leden aanmaakt, en welke gegevens op welk tabblad staan. Op die manier heb je de gegevens die voor jou het meest belangrijk zijn altijd snel gevonden.

Interesse in een Libro Ledenadministratie abonnement?

Neem contact met ons op