De M5 Meldbox

Pesten

Pesten is actueel en moet worden aangepakt. Dat is een van de speerpunten van M5 Pestaanpak, die een nieuwe aanpak van pesten hebben ontwikkeld. Voor M5 Pestaanpak heeft Avarix een op maat gemaakt pestregistratiesysteem ontwikkeld. Met behulp van dit systeem kunnen kinderen, ouders, leerkrachten en betrokkenen pestgedrag registreren. Ondersteund door een team van deskundigen van M5 draait de Meldbox inmiddels op meer dan 70 scholen!

Details

Klant: M5 Pestaanpak
Datum: sinds 2010
Opvallend: >70 scholen en >50000 meldingen


Meldingenoverzicht

Via de diverse overzichten in de M5 Meldbox is het mogelijk voor leerkrachten, betrokken consulenten of overig schoolpersoneel om inzicht te krijgen in te groepen waar zij mee te maken hebben. Meldingen per klas, per leerling en verschillende rapportages bieden medewerkers zo diverse handvatten om de M5 Pestaanpak te gebruiken, om het pesten structureel te verminderen.
Bekijk de site van M5

> 70 scholen!

Meer dan 70 scholen maken reeds gebruik van de M5 Meldbox waar dagelijks honderden bezoekers nieuwe meldingen in het systeem zetten, of juist het pesten structureel proberen te verhelpen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om de M5 Meldbox in te zetten op uw school of vereniging? Neem dan contact op met M5 om de mogelijkheden te bespreken.
Contacteer M5